Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, December 1, 2010

Dulu lain sekarang lagi la lain


Salam..
pic tu tade kena mngena dgn tajuk yer.sila abaikan.

korang mesti de fb kan..pelik kalau de org ckp die tade fb..ar..mmg pelik
fb atau muka buku atau sosial network ni mmg femes kan
budak2 pon skang da pandai da..ckit2 fb..jenuh nak mlyn..

yg nak citenyer bkn pasal bdk2 men fb tp yg kite ni..
kat fb ramai kawan2 kan..kwn sek dulu la.kwn tadika la.kwn kolej.
mahunyer smp beribu2..ooo..dasat kan..

masalahnye fb ni mmg la leh jmpkan kt dgn kwn2 lama.
nm sj kwn lm.tp bl tgur mcm org yg br knl.
oh dah berubah la.dulu lain skang lg la lainyer.
dulu ms sek sm2 berhingus skang ko berjaya,,

knp org kt bile da lm tak jmp msg2 lain da
nak tgur pon segan..
lau jmp 4 mata tu lau kt nak segan leh la kan..
tp ni kat fb,,bkn jmp 4 mata pon..
tu pon nak smbong ker..

bile kt bg komen ckit pon taknak jwb..org len kemain lg..
geramnyer..
ms sek leh dikatakan rapat jugak..skang???oh jauh sekali..

4 comments:

Eyda Sheyda said...

biasanya kalau bukan kawan d kenal then diaorg ada topik best d status pas 2 kita komen.. diaorg x mo reply plak.. uhhuuh

Naniey said...

huhuhu..tu la pelik kan

BENA said...

ohooooooooo . normal lah tu . kalo bena . kalo org komen2. balas la jugak. tapi kalo dah tahap bosan. malas gak melayan . HAHAHA


cop2!! fb skg xbes la kak naniey . sound kat chatbox bunyi lain pon bena baru tau semalam . betapa mlas nk layan fb . heehehehe~

Naniey said...

hehehe..ye ke..akk pon boring nak lyn fb ni..tp da tade keje..on jugakla fb..huhuh