Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, December 16, 2010

Thanks 4 the give

**pic dr ggl**

Salam..
mlsnyela nak updateblog..tak tau la nape..
tp disbkan happy..arini gagahkan diri update ckit..

smlm dpt give dr en.suami..love u la b..
wlpon tak seberapa hadiahnyer,,tp suke''Alhamdulillah..
semoga bertmbh rezeki b lps ni.
amin...

8 comments:

Faarihin said...

wah.. bestnya dapat hadiah hp.. memang best dapat give cam ni.. (^__^)

Nadia arRumaisha said...

bestnyer dia dpt hadiah...btw comel pink tu....

BENA said...

wow ! wane pink lagi tuuuu . ishhh .


nape lah nafsu nak beli tepon bena still xde nih .


hp dah tercabut keypad dah . HAHAHA :)

c.u.m.i said...

singgah disini~
wuuuu..bestnye dpt hadiah...
dpt henfon gitu... :)

Naniey said...

farihin - heheh..me acih

Naniey said...

nadia - ekcely bkn warne pink tp putih..tu sj2 je sb color pth tade.heheh

Naniey said...

bena - heheh..akk pon lau nk beli sndri takla kot..haha

Naniey said...

cumi - me acih...