Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Monday, December 20, 2010

Award & tag


Pg ni dpt award dr wyna..br je knl die erus dpt award..
thanks dik...ha akk da buat ni...



1) Apakah yang anda paling suka?

a) kawaii
b) Ice Cream
c) payung
d) kek

JAWAPAN : Ice cream :p

2) ulaskan mengapa anda suka tersebut

JAWAPAN : erm..sedap la kot

3) Adakah anda minat akan blog?

a) Ya
b) Tidak Berapa
c) Tidak

JAWAPAN : Ya.

4) Berikan satu huruf yang kamu suka.

JAWAPAN : A

5) Jika seorang kawan kamu ingin mintak couple dengan kamu, jawapan kamu ialah?

JAWAPAN : erm...bkn taknak time..ktkan kawan...mcm tak best je lau jd couple

6) Adakah kamu sifat yang

a) Suka mendengar lagu
b) Suka membuli rakan
c) Suka membaca novel
d) Suka berchit-chat dengan rakan

JAWAPAN : c - suka bc novel

7) Jika hadiah harijadi kamu ialah sebuah kotak Ballerina, apakah perasaan kamu?

a) Gembira
b) Kecewa kerana tidak dapat yang diinginkan
c) Marah
d) Berpuas Hati

JAWAPAN : A :P


8) Jika suatu hari nanti kamu kaya raya, apakah yang kamu ingin buat?

a) Shopping
b) Membeli Novel
c) Membeli Camera DSLR
d) Makan di Restoran yang Cantik

JAWAPAN : B

9) Anda suka rakan yang?

a) Bijaksana
b) Baik Hati
c) Sporting
d) Pandai Jaga Hati Kawan

JAWAPAN : semua sekali..

10) Dengan banyak-banyak movie, movie apa yang kamu paling suka?

a) Toy Story 3
b) Harry Potter and The Deathly Hallows Part 1
c) The Chronicles of Narnia 3
d) Megamind

JAWAPAN : B & C


11) Tag pada RAKAN kamu:

oh kena tag kengkawan ke..lau taknk takpe kan...pada sesape nk amik je la erk

2 comments:

nelly said...

tahniah Nelly ucapkan..
:)

Naniey said...

me acih nelly