Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, November 4, 2009

Rehat + jln2

Salam..
hi yaa...semalam mood mls gile thap pe ntah
tade mood lansung nak updte blog..
ntah ..tak tau nak ckp pe lg.. :)

ok hari tebus balik updte smlm..nak cite pasal weekend kami
last week tak balik umah Mil coz kami n the geng
biasela..kawan kami yg g Gambang Waterpark tu la kan
de plan baik punyer..ni Si suami la punyer keje
igt nak g BBQ je..skali diorg tempah chalet skali
so tido la sn..


ni chalet kami..
2 bilik la kan sb2 masing2 dah kawen
takkan nak sebilik plak..


gambar diorg tak bape nak ade
seme pic candid..heeh
sape camera man?
sape lg lau bkn aku...diorg ni bkn suke bergmbr
tak syok la buat aktvt tade gambar kan..
tade kenangan


ar ni plak BBQ kami
ptg tu gak kami BBQ
ade ayam.kerang.sosej
tp aku mkn ckit je..saje nak men2
bkr2 seme diorg yg mkn..

ahadnye plak..dalam kul 12 kami cekout.
standard la kan..pas balik singgah umah kawan sek En.suami
mkn lg..haiyakk...
sblm pegi umah kwn die tu melantak nsi dah..
g sn kn mkn lg..
alasan En.suami pe..
baby kn mkn..ish..ish...

:)

k lah..nant smbung lg yer..
daa


6 comments:

asna cute said...

best yea jln2 auuu~ hehehe

sI tEDI said...

seronoknya!

~ceRRy beRRy~ said...

bestnyeee honeymoon lagi.....

atiQah adNan said...

dah lame ni tak pi cuti dengan kelUarga dOk tepi pantai..
heheh mesti serOnok kan..?

Naniey said...

asna - hehehe..best

sitedi - sonok..pegila

ifa - hahah..bape kali honeymoon dah ni

kak tiqah - heheh,..nant de ms ge la yer

fazrin2211 said...

ui, seronoknye jalan2