Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, November 6, 2009

Alahan..

salam semua..

minggu ni lau tak silap dah 6 minggu pewut ni
tp kalu ikut perkiraan doc 7 minggu..
kalu nak tau doc akn kire dari first day period kt..
bkn last day..

ok de org ty nani, nani tade alah2 ker..
Alhamdulillah buat ms skang ni nani tade alah ape2
cume rase loya nak muntah perkara biase
tp tak muntah pon..

skang nani tak nak imagine mknan sb bile igt
akn rs loya..ayam pon kurang skang ni..
hanya berselera mkn nasi bersm ulam n ikan masin
lau lauk laen mmg tak boleh sgt
sb akn rs loya..

skang bleh lagi msk pe bagai..
lain org lain tandanye..
ade kawan nani dah masuk 3 bln br alah..
muntah2 pe seme..
setakat ni nani belom lg..
mintak2 tade la...keje berat pon nani dah kurangkan
bile mask pon dah skit pinggang
tak tau la buat keje lebih2 nant len plak skitnyer kan..
baik berjaga2 dari sekarang..

Alhamdulillah sisuami pon byk tlg..
ringan ckit la keje..
lau die outstation pon die pesan jgn basuh baju
die balik die basuhkan..
nani skang just msk je balik umah
yg len die buat..
sweet kan..hehehe

*hari ni dia dah balik...
*second day drive kete dah ok ckit...smlm balik pon Alhamdulillah

9 comments:

atiQah adNan said...

alahai..
suami banyak membantu ringankan beban..sangat manisss...~

asna cute said...

Harap sis sihat and bby jgn nakal2 dlm perut ibu tue yea hehe ;)

imHepPie said...

waa beshnya hubby sweet..untung la

Quiyah said...

nani, congrats! kite kawen same tarikh tp nani yg pregnant dulu.. quiyah blom rezeki lagi.. huhuh..

Congrats again, jaga diri baik-baik ok! jaga makan..

ije said...

waaa... naniey da pregnant. so sweet!

jaga diri bek2. baby dlm perut duk diam2 tau! ehe

sI tEDI said...

semoga semuanya berjalan dengan baik

meo188 said...

nice :)

ajie said...

untuk dapatkan anak yang cerdik jangan lupa makan buah delima.. orang tua-tua kate le...

~ceRRy beRRy~ said...

sweetnye hubby akak..
die paham keadaan akak...
baby pn kene jadi baik cam ayahnye tau tau.. hehehe..