Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, November 17, 2009

lagi 2 minggu

Salam..

harini de ckit mood tuk update..
biarpon hanya secoit.hikhik..

lagi 2 minggu lebih kurang hari raya
Aidiladha kan..de sesape kat cni korban taun ni??
first dulu igt nak korban gak..
tp byk benda lak nak settel..
taun dpn lah InsyaAllah..
leh buat Aqiqah skali..lau diberi keizinan dan lau de rezeki kan
byk2 kan berdoa supaya ade rezeki..

biasenyer raya haji tadelah semeriah hr raya puasa kan..
tp tmpt nani nak kt meriah tade la sgt..
tp kebanyakan nyer ramai yg korban..
de yg buat mkn2 ...

oh lupekan seketika pasal raya tu dulu..
de somthing yg bothering me..
td breakf ngan husban kat kedai yg biase pegi tp dah lm tak pegi after maried
hari tergerak ht nak ke sn..then dah berubah ekceli deco kedai tu..
tp yg buat nani mushkil..tokei kedai..
dulu makcik ni pakai tudung..sblm bln puasa hari tu
tp hari ni bile nmpk die, dah tade tudung
n skang ni pakai cap...topi yg biasa laki pakai tu kan
mcm gmbr kat bwh ni



nani mushkil..ke mana agaknyer tudung die yer..
hurm...

**tiba2 manusia berubah...sb pe yer

6 comments:

♥ladykiki♥ said...

saya selalu ingat...

setiap hari manusia berubah..
so setiap hari kita harus mengenali pasangan.. atau teman².

jangan sekali kita rasa kita sudah masak dengan peragai mereka. hari ini lain. esoklain pulak. sebab kita miliki akal dan hati memang sentiasa berubah. =]

Naniey said...

thanks lady kiki..hurm sgt setuju

atiQah adNan said...

dia tersedut angin tak baik kott..
terus berubah identiti..

Naniey said...

hikhik..mayb la kak..tp erm..mcm tak best la kan..

~ceRRy beRRy~ said...

aikk...

hmm.. makcik tuh..hmm...
hehehe..ifa xtau nk ckp pe nih..

harap2 makcik tuh sedar..

Naniey said...

heheh..ifa2..