Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, December 8, 2009

YaAllah Selamatkanlah Dia

Salam..

ahad lepas aku bleeding..tak byk sgt tp leh la merisaukan aku..
dah nangis2 ni...ajak hubby ke hospital..
pegi..dok cek scan bagai..ty itu ini..
ok tade pape..
dok scan dah nmpk kantung..
Alhamdulillah..

semalam bleeding lg..mcm hari ahad..
aku cool lg..
sb hr ni de apment n dok..
hari ni still bleeding tp tak byk..
mcm period..
scan dah de fetus tp kecik 9.8 mm only..

aku tu dok knp bleeding..
biasanye lau bleeding kandungan nak gugur..
smada gugur separuh atau semua..
50/50 tuk kndungan selamat..
dok ckp kalu bledding lg byk n byk..terus ke spital..
aku risau tuhan sj yg yg tahu..

Kawan2 doakan nani..
doakan kandungan nani selamat..
"Ya Allah Ya TuhanKu
kau selamatkan lah kandunganku
sesungguhnya aku syg dia.."

aku nak balik rest kat umah..
tp aku tak dpt mc...jumaat dah mc..
bos lelaki lak tu..
hurm..


12 comments:

atiQah adNan said...

erm.. jaga diri naniey baek2 k..
kenapa lah boleh bleedding pulak yerk.. akak pun risau juga tetibe..

Wan Anis Sorfina said...

smg nani & baby selamat.. amin

asna cute said...

asna doakan yg terbaik kak nanie. Semoga semuanya selamat. Amin~

aleena said...

semoga semua selamat ya..

take rest bebnyak..
everything will b fine..

Naniey said...

kak tiqah - ntahlah kak..tiba2 je..mmgla biasanye bleeding normal tuk trimester pertama...tp ttp risau

wan anis - Ameen ...doakan yer

asna - thanks asna..ameen..semoga semuanya slmt

aleena - thanks..hopefuly

k|ree said...

semoga naniey dan baby selamat ye..insyaAllah...banyak kan rest..jangan wat kerja keras buat masa sekarang nie...

Naniey said...

thanks kiree

~ceRRy beRRy~ said...

Akak...
kesian kat akak ngan hubby..

insyaALLAH...
ifa akan doakan semuanya selamat yek...

akak jaga diri.. kene byk rehat..

miss BazLa' said...

Sabar ye kak...
moga Allah melindungi baby kakak...
daripada gangguan jin, syaitan dan sebagainya..dan jadi anak yg baik...ameen

lady milk said...

naniey take care..
pengalama saya yang lepas sangat menakutkan..1st bleeding, and after that kandungan xdpt di selamatkan.

hope u & baby ok :))

Ummi-Izah said...

assalamualaikum...hemm dengar pun memang risau..akak nak bagi satu doa kat nani..bleh bagi email...nanti akak attachkan

Areefah said...

Salam....tahniah!!! Dah lama tak jenguk blog ko..Aku pun bz dgn kerja kerja kerja...macam robot dah rasa aku ni...huhuhu...alhamdulillah la eh...tapi kalau boleh jaga dgn baik anugerah yang diberi. Stay cool k jangan tension2...take care...