Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, December 2, 2009

Jiwa kacau


Salam...

semalam first apoinment ngan dok..
teruja la jugak sb biasanyer die akan scan..
mmg die scan smlm..

tp hampa tak nmpk pun baby sy..
ke mn die pegi..
ty dok tu tak nmpk lg kan??
haah dok tu jwb..
mgu dpn kn g lg skali scan..
huhuu..

dlm pikiran ni dah pikir mcm2 dah..
pregnent ke tak aku ni??
dah risau tahap pe ntah..

bile2 pikir balik..hari tu test positif,
period pun tak, tanda2 preggy tu dah ade..
tp tak nmpk..tu yg buat sy risau..
tp hubby kata
"scan tu pon bkn leh cy sgt"
btl ker??hurm..

smlm sblm tido gosok perut ckp ngan prt sendri..
"kuarla ank ibu"
mcm pe ntah..huhuhu...

mgu dpn g lg skali..hope ade lah die kat dlm tu..
doakan baby sy yer...

17 comments:

nisya said...

b4 scan jgn gi kencing n minum air byk2 skit supaya senang nak nmpk..

atiQah adNan said...

jangan risau nanti tak lame kuar la tu ye.. try pi jumpe doc lain ye sayang... hehe

d i D a_LittLeBaby said...

dont wory sis..baby tetap ade...jangan risau k..muahhhh

asna cute said...

insyallah ada Aminn~

asna doakn utk akak okey~

~ceRRy beRRy~ said...

insyaAllah akak...

mst baby tuh ada..
cume blm bole tgk jek =)

Naniey said...

nisya - thnks nisha..minggu dpn dok suh thn kencing..tgok mggu dpn lak

Naniey said...

kak tiqah - huhu..risau gak ni kak..huhu..tp takpe...InsyaAllah de la tu kan

Naniey said...

dida - thnks dida...doakn akk yer

Naniey said...

asna - thanks asna...sgt hargainyer

Naniey said...

ifa - inysAllah..hopefuly btl la tekaan ifa...risau sgt

Faarihin said...

Salam mrs.naniey.. hehehe.. dah tukar title dah skang kan.. insya-Allah.. ada rezeki tu .. (^__^)

Framestone said...

bygkan time2 kamu gosok n cakap "kuarla anak ibu"

tu2 kuar asal.. anak anak muncul depan mata he...23x

dah cam jin aladdin la pulak

www.broframestone.com

Naniey said...

faarihin - hehehe..haah dah tukar jd puan..insyaAllah..ade..

Naniey said...

bro - jgn mcm2 bro..hahaha..

Framestone said...

he..23x cepat sikit kuar baby tue he...23x

dianna said...

jgn risau. baby masih kecik.

Anonymous said...

semua nie pernah terjadi pada saya....dan bila scan tak nmpak..pastue bleeding mcm kakak gak..pastue...saya keguguran...mmg sakit sgt n susah tuk diterima jiwa n akal...tapi saya tahu...ini semua dugaan n saya doakan agar kejadian yg saya alami tak jadi pada akak...amin...