Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Tuesday, December 15, 2009

Black And White Photo Contest




Salam semua..
hari ni cam tergerak hati nak join contest nih..saje nak suke2..
lg pon tade slhnyer menjoinkan diri kan..


pic ni korang pon tau bile kan..
hari bahagia aku, that day hari nikah...pg2 lg dah kelam kabut sb dah lmbt
heheh..my photographer iaitu my bro
de gak amik candid..hehehe..tp i like...
so this is my pic..

lau korang nk join leh click pic logo contest tu erk atau pon clik SINI

3 comments:

Miss Hirose said...

yela nani nmpk la berada dlm situasi kelam kabut..hehe

Framestone said...

awat cam terkejar2 je tue huhuhu

www.broframestone.com

ije said...

memang lawa pic candid ni. bese tgk org pkai baju pengantin, ayu jek. =)