Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, January 29, 2009

sin chan

ha..last entry untuk hari ni..aku sbnrnya takdelah lam sari tuh aku pos entry smpai 3, tp hati ni idea ngah mencurah2 dan kedaan yang mengujakan..hahaha..hadus..aku rase aku seyes nak bukak bisnes nih..aku dah servey dengan mara..tekun..hurm..aku rase lau wat loan n tekun pun ok gak..takyah kn g kursus..pastu mcm cng je nak aprove loan tuh...tp aku tak decide lagi bisnes pe yg aku nak wat...tapi tau2lah lau ppuan ni kan..hahaha..lum pape lagi dah excited lebey..keterujaan yang melampau...wawawaw

so..kawan2 aku nak mintak korang punyer advice ke..korang punyer sugestion ke atau pun kutukan juga diterima..tp jgn la pedih2 sgt...aku ni jw halus..hahah..so berpada2 k nak mengomen..hehe

hurm...mara?tekun?punb??

aku da anta email kat tekun n punb..so aku kn tunggu feedback dr diaorg dululah..papehal pon aku kn sbr lam hal ni..bukan senang nk bukan bisnes..kn rajin..sbr n berani..br la menjadi...lau mlas,,,takut...baik toksah ye tak??
de lagi tmpt leh aku wat loan...so aku kn sevey bykl agi ni...kertas kerja..selok belok bisnes aku kn tau..akaun...mcm mn nak manage bisnes..erm...sabar nani...sbr k..akn tibe tu..tp tak tau bila..jadi ke tak..huhuhu

1 comment:

ain said...

La.. ingatkan criter pasal shin chan... kita tak leh nak komen la...