Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Wednesday, January 28, 2009

cakap je lah..

salam untuk seme..acctly aku ngah rase tak bes ni...dr smlm ag rase mcm tak be..hehehe..sebenarnya de mende yg aku pk. hurm..can ne aku nak citer ek..aku dah plan n hubby aku nk tunang..hikhikhik..tp aku takut nak bg tahu mak aku..hahaha..pelik kan...mende elok..ckp je la..tp aku tak tau mcm mn nak start hahahah..

kalu2 korang cadangan bg tau lah aku..mcm mn..hahahah...hampeh tul kan..it's ok..lambat lahi tuh..heheh
korang tulun doakan aku tuk interview nex week ek..aku de intview kay belia dan sukan..tp mood aku nih mcm tak pegi jek..ntahla tak tau knp aku taknak pegi..huhuhu.

takpelah...aku just pei mencukupkan syarat je la..dapat atau tak belakang kira. Aku mls nak pikir lagi...

2 comments:

Fizah AuM said...

cik nani tunggu ape lagi?tunang la.jgn lupe jemput.
:)

Naniey said...

mmg ler nak tunang cik fizah..tp tatut nak bg tau mak..hahahah..pelik kan