Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, October 21, 2010

adakah aku kembali



Salam..tuk sapa yg lalu blog ni la...
tajuk nyer bunyi cam suspen jer...sbnrnyer tade ape yg nak kembalinyer...sememangnye nani je yg dda lm tak berupdate blog...erm..mls pon ade...mcm tak best pon de..ye la sb da lm tak on9..

so mls tu makin menjadi2...nani tau blog ni trafik nyer pon tak mcm dulu lg...slow sgt sb tak berupdate...tak kesah la..lau de yg bc thanks...lau tade...ade nani kesah..hahah..lg pon nani bknyer rajin sgt nak update..lau time busan tahap cipan myb la akn terupdate..mcm ari ni..
keje byk tp msm stress je nak buat..huuuuu

byk pkara yg jd dlm staun nani tak berblog..mcm2..member2 kawen dan dah de baby..uuu..maju btl..nani jugak la blom de rezeki..masih berusaha dan menunggu...korang lau kecian doa2 la kat nani yer...erm...mn2 kawn2 yg tgh prggy...congrate yer..jg dr lek lok...

mn2 yg nak kawen tu congrate jugak..mn yg tgh berusaha mcm nani, nani doakan semoga Allah mengabulkan hajat kite...lau tade rezeki lg nak buat mcm mn kan...jgn la plak kt give up...itu semua kerja tuhan..kite kn time Qada dan Qadar Allah S.W.T.

so smp sini dulu kot..lau de ms nani dtg lg cni..
Salam




4 comments:

Atiqah Adnan said...

nape laa malass update ni dear.. hee~
actually sama la kita yang sejak dah kawen ni kurang sikit update tihiih~

~ceRRy beRRy~ said...

akak,
selamat kembali berblogging ;)

Naniey said...

kak tiqah - heheh..tau takpe...kdg2 lau de ms n da tade keje br rs nak blogging...

Naniey said...

ifa-hehehe..slmt ....