Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Friday, December 19, 2008

so cedey

herm..cedey sgt aku rase, walhal perkara ni yg aku tunggu2..herm..mengeluh lagi, asyik2 mengeluh, mengeluh kan tak bek, tp aku still lg nak mengeluh. WHY???

kalau owg tau kesah aku mesti ckp aku bodoh, ahak..stupidos???nop axcly..actly aku tak tau aku patut tulis kat cni atau x coz that thing are realy2 bad..so badly.. argh..aku da menangis, da teruk2 pon. tp my feeling still sedey, mcm mn aku release tension????

ya, aku rase cruel sgt2, kejam yg teramat sgt..selfish..knp aku jd canni ek..erm..bukan selfis or kejam or watever but just teguh pendirian. jjfjfjfjfjfjfj....sshnyer aku nak lupekan..

aku pun segan nak tulis kat cni, mcm aku sowng je ade masalah.ahak...tp peduli la ek,,sb ni page aku..so leh la citer..hehehe(senyum buat2)

i'm not strong person, yup dulu mayb aku tak mcm ni, tp skang aku rase sakit sgt..baru aku tau mcm mn rasenyer.....


with love:- it's not the last

2 comments:

Aperd said...

Salam...hurmm pe yg sedihnya nani??? macam berat jerk bunyinya? anyway kadang - kadang kita perlu utamakan diri sendiri dari org len...kadang - kadang maybe keputusan kita ambil tu sakitkan hati org len tapi mungkin semua itu ada hikmahnya...(aku men cakap jerk, tak tau pe sebnar citenye???heheheh)

papehal bley komen tak novel dlm blog aku? bglah komen pape...kot tak sedap,ada sama macam cite org,tak logik ke apa ke harap dihalalkan yerk...heheheeheh

have a nice day!

Aperd said...

Salam...hurmm pe yg sedihnya nani??? macam berat jerk bunyinya? anyway kadang - kadang kita perlu utamakan diri sendiri dari org len...kadang - kadang maybe keputusan kita ambil tu sakitkan hati org len tapi mungkin semua itu ada hikmahnya...(aku men cakap jerk, tak tau pe sebnar citenye???heheheh)

papehal bley komen tak novel dlm blog aku? bglah komen pape...kot tak sedap,ada sama macam cite org,tak logik ke apa ke harap dihalalkan yerk...heheheeheh

have a nice day!