Doaku Untukmu

Bismillahirahmanirahim..

Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim,
Ampun kan Lah dosa-dosa ibu bapa kami, Ampunkan segala dosa-dosa kami, Tempatkan roh ibu bapa kami disisimu Ya Allah,
Ya Allah engkau la tuhan kami yang satu, Engkaulah tuhan yang maha mendengar,
Pelihara tingkahlaku kami,
Lindungi kami dari segala kekufuran,
Ya Allah Jauhkan kami dari sifat riak, sifat tamak, sifat sombong,
jauhkan kami dari perasaan hasad dengki.

Permudahkanlah segala urusan kami Ya Allah.

Amin..amin ya Rabbalalamin.

Thursday, October 30, 2008

10/11/2008



Mesti pelik kan nape aku tulis tarikh kat post ni, heheh..sbnyer tarikh tu tarikh konvo aku..yahooo...akhirnya setle gak masalah yg melanda diriku sejak 12 bulan yg lepas.. pe masalahnye korang takyah taulah..heheh..tak sabar rasanya nak tunggu tarikh tu, tp aku tak sure la aku pi n sape..mak aku or n member aku..tapi tak kisahla,,aku g n sape2 aku taknak nyusahkan mak aku..tp aku rase mcm nk die ade sekali..erm...tp lau takdir yg mnyatakan mak aku ta dpt pegi takpe..aku redha...heheh..lagi pun die br je pas pegi konvo akk aku minggu lepas...so aku tak kesah..


tak sabar aku nak jmp member2 kat sana, da lama sangat rasenyer tak jumpa n kutuk diorang..hahaha..geng kutuk mengutuk..tp dalam kegembiraan tu, aku de gak rase terkilan sebab dulu dalam satu kelas ade 15 tp bila da abis nak konvo da tinggal 13..erm mesti korang tertanya2 kan kenapa, acttly kawan aku merangakap teman jg seorang sahabat, telah pergi dulu mengahadap ilahi..Alfatihah untuk die..Sorang lagi pulak berenti separuh jln..so baik2 dalam kelas de 4 org ppuan..tinggal la 2..sorang da kawen sorang lagi..hohoh...mesti korang dapat agak kan..heheh


2 comments:

Fizah AuM said...

happy convo day cik naniey!

Naniey said...

thanks fizah